Σεμινάρια

20 Years Caring About You

Στην προσπάθεια να προβάλει την πόλη του Ερλάνγκεν ως τόπο – ορόσημο της ιατρικής έρευνας, παραγωγής και παροχής υπηρεσιών, το σωματείο Ένωση για την Υγεία και Ιατρική του Ερλάνγεν παρέχει τη στήριξή του και απονέμει ετησίως το “Βραβείο Ιατρικής, Τεχνολογίας και Υγιείας Έρλάνγκεν” για διακεκριμένα επιτεύγματα στην πρόοδο της πόλης και των κατοίκων της. Πέρα από οικονομικά και επιστημονικά επιτεύγματα, θα πρέπει να επιδεικνύεται και ιδιαίτερα τιμητική προσωπική αφοσίωση. Το βραβείο προκηρύσσεται σε διάφορες κατηγορίες.
Το σωματείο Ένωση για την Υγιεία και την Ιατρική του Ερλάνγκεν απονέμει στην κατηγορία “Τεχνολογία στην Ιατρική” το “Βραβείο Ιατρικής, Τεχνολογίας και Υγείας Ερλάνγκεν έτους 2009” στην Elvira Osthold για τη δημιουργία και ανάπτυξη του VHO – Osthold – Spange®”

Η δημιουργία και ανάπτυξη της ευρεσιτεχνίας αυτής ξεκίνησε περίπου 30 χρόνια πριν και εξελίχθηκε από την εφευρέτρια, με μεγάλη και ακούραστη προσωπική αφοσίωση, χωρίς ακαδημαϊκά μέσα – τόλμημα καθόλου εύκολο σε μια πόλη με πανεπιστήμιο – . Η ευρεσιτεχνία αποτελείται από μια εκλεπτυσμένη ατσάλινη αγκύλη με ελατήριο, με την οποία φροντίζονται, εντελώς ανώδυνα, τα εσωτερικώς αναπτυσσόμενα νύχια ποδιών. Η μέθοδος αποδίδει μέσω μιας γρήγορης ανάρρωσης, απάλλάσει τους ασθενείς από μια εγχείρηση και συντομεύει μια συχνά μακρά και επώδυνη ιατρική υπόθεση. Αυτή η εφεύρεση από το Εργλάνγκεν κάνει δυνατή τη θεραπεία με χαμηλό κόστος, ανώδυνη για τους ασθενείς, αποτελώντας έτσι μια σαφή βελτίωση στην αντιμετώπιση εσωτερικώς ή ανωμάλως αναπτυσσόμενων νυχιών ποδιού, για τα οποία πρωτίστως παραπονούνται συχνά οι ενήλικες.
Ως ευχαριστία και αναγνώριση για την ανάπτυξη αυτής της εφεύρεσης, το σωματείο Ένωση για την Υγεία και την Ιατρική του Ερλάνγεν απονέμει το παρόν βραβείο.

Προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στην εκπαίδευση

– Ηλικία 18 ετών και άνω
– Ελάχιστη προϋπηρεσία, ένα έτος στο πεντικιούρ ή στην ποδολογία

Δικαιολογητικά

– Φωτοτυπία πιστοποίησης ή βεβαίωσης της προϋπηρεσίας
– Φωτοτυπία ταυτότητας

Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται σε 7-8 ώρες και περιλαμβάνει

– Ιστορία της ορθονυχίας
– Τύποι αγκυλών
– Τύποι θεραπείας (υπερκρυστάλλωμα, βυθισμένα νύχια κ.α.)
– Διάλογος και ενημέρωση του πελάτη
– Προετοιμασία χώρου εργασίας και εργαλείων
– Πρακτικό μέρος

Αναλυτικότερα:

  • Ο τίτλος που αποκτά ο εκπαιδευτής είναι “ΟΡΘΟΝΥΧΙΣΤΗΣ”
  • Η εταιρεία MECOTRADE ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ σας απονέμει το πιστοποιητικό της VHO OSTHOLD SPANGE PERFECT® όπου αναφέρεται ο προσωπικός κωδικός κάθε θεραπευτή.
  • Δωρεάν καταχώρηση στοιχείων κάθε θεραπευτή στην ιστοσελίδα www.vho-osthold.com
  • Συνολικό κόστος εκπαίδευσης 350 ευρώ (ισχύει για όλη την Ελλάδα)
  • α) προκαταβολή 50 ευρώ με την εγγραφή
    β) εξόφληση πριν την έναρξη της εκπαίδευσης
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο VHO OSTHOLD SPANGE PERFECT® για κάθε εκπαιδευόμενο μεταφρασμένο στα ελληνικά.
  • Το σετ εργαλείων δεν περιλαμβάνεται στην τιμή εκπαίδευσης

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ και εξασφαλίστε το μέλλον σας,
παρέχοντας στους πελάτες σας
αναβαθμισμένες υπηρεσίες περιποίησης & θεραπείας

Δείτε επίσης τα Συμπληρωματικά Σεμινάρια μας